Вiдбуваeться свято сьогоднi

Катерина Жебровська
Відбувається свято «сьогодні»
В неповторності ритмів буття…
Диво-вибір себе, як Свободи,
Визначає Світів прийняття…

Грані граней… Немислимі збіги…
Недоторканість тем забуття…
Передбачень розбиті вериги
Виплітаються змістом Життя…

Жар і холод… Бажання – по вінця…
Світло й тіні – у нетрях думок…
Висотою освячені крильця
Кожну сутність підносять в Любов…

17.11.2019