28. Мати син

Федя Годня
       Мати і син.

Вітер дерева колише
Ніжно листочки гойдає
І у ранковій цій тиші
Мати із сином гуляє.
Вони ідуть по стежині
Міцно за руки узявшись.
Настрій хороший в них нині.
Нехай такий буде завжди.
Гордо і твердо ступає
Кроком маленьким дитина.
Співом своїм зустрічає
Велична зграя пташина.
Пісню про матір і сина
Дзвінко пташки їм співають
А із росинок краплини
Їхню стежину вмивають.
Мати іде і радіє
Виросте син її скоро.
Її маленька надія
Радість життя і опора.

10.08.12р.
ОЛЯ ГОДНЯ