Дзень-дзелень

Клавдия Дмитрив
Лісові дзвіночки – дзень-дзелень,
Співали дзвіночки нам пісень.
Дзвіночки, дзвіночки лісові
Виросли синенькі у траві.

ПРИСПІВ

Дзень-дзелень, дзень-дзелень –
Дзвоники дзвенять,
Дзень-дзелень, дзень-дзелень –
Так дзеленькотять.
Дзень-дзелень, дзень-дзелень –
Співають пісні,
Дзень-дзелень, дзень-дзелень –
Співи голосні.


Лісові дзвіночки – дзень-дзелень,
Вони нам співають день у день.
Купались щоранку в росі,
Сонцю усміхалися в красі.

ПРИСПІВ

Лісові дзвіночки – дзень-дзелень,
Голівками кивають нам щодень.
Нам радісно вони співають,
З днем новим усіх нас вітають.

ПРИСПІВ

16.11.2019 р.