Старушка

Алексей Широков 3
СТАРЕНЬКА

Старенькій пенсію принесли,
На столику вона лежить,
Сльозми бабуся тихо вмилась,
На ці копійки - не прожить.

Квартплата ця одне знущання,
На хліб та кашу вся іда
Одна я  на цім світі стала
І смерть не їде її нема 

Ось так віддячила держава
За біль за працю за війну
Старих на смітник викидає
На нас поклали всю вину

За те що сили я поклала
Всю молодість свою віддала
Тепер тягар для всіх я стала
О Боже Боже тобі слава!

Навіщо жити  мені Боже
Благаю дай мені спокою
Та щоб прожити  за ці гроші
Стою жебрачкою сліпою...

Автор Широков О.О. 20.11.2019 г Киев Украина