Роберт Геррик. N-194 Субботы

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-194) Субботы

Трояко о субботе говорится
У Августина: это – день седмицы;
Суббота – совесть без греха и гнёта;
И, наконец, есть Вечности Суббота.


Robert Herrick
194. Sabbaths

Sabbaths are threefold, as St. Austin says:
The first of time, or Sabbath here of days;
The second is a conscience trespass-free;
The last the Sabbath of Eternity.