Яке в тому горе

Николай Супличенко
Яке в тому горе, що скроні, як сніг?
Що осінь прозора вляглася до ніг.

Дукати дарує мені золоті
і тихо віршує на самоті.

В політ відпускає сім*ю павутин,
Це я в цьому раю нічий і один.

Далеко, далеко на донці душі,
Як білі лелеки сумують вірші.

Зайдуть серед ночі: «Записуй, встигай!»
Поезій рядочки в котрих справжній рай.