КозAцька пOсмiшка

Лев Постолов
СтрашнЭе дiло,
Як запэчЭ
Та й рАптом
КозакУ
ЗасУнуты
У тЭплый закутОк
ЙогО ПэЧе. -

Як на постойI
У сэлI,
То, щоб
Нэ зрадить
Свойiй
КохАнiй жЫнцI
Iз молодЫцэю
А чы з хозЯйською
ДочкОю,
КозАк тый
Брався до косЫ
Й косЫв у полI
З опiвнОчI
До ранку бОжого,
КолЫ
Дасть кошовЫй
Усiм команду:
«На кОнэй, хлОпцI!». -

Ну чЫстый тобI
Челентано
З сокЫрою його
Та i з дровАмы,
Хоч нэ булО.
В нього
У фiлмI тым пэчI,
Бо Йiжу готував собI
На haзовiй конфорцI.

ТакIйI от
З ПэЧе тым
ПырогЫ!

             21 ноября 2019-го года.