Я вiдчуваю так

Катерина Жебровська
Я відчуваю так,
Як відчуваєш ти…
Твій біль в мені горить
І просить: відпусти!

Я знаю: ти – Душа…
Але чи знаєш ти,
Що Світло і Пітьма
Підвладні нам, тобі…

Я йду… і ти ідеш…
Шляхи Земних надій…
Облуда сірих меж…
Пустих тривог сувій…

Я бачу: ми – одне…
Розбіжності – обман…
Твоє життя й моє –
То сходинки за грань…

Я відчуваю так,
Як відчуваєш ти…
Реальність, казка, гра –
Це все Любов, це ми…

20.11.2019