Зiма

Димидов Константин
Зіма

Я пачынаю свой забег,
Бо сёння выпаў першы снег.
На лыжах зранку я стаю -
Па-іншаму і не магу.

Ляцяць імгненна зімой дні:
Яны не церпяць цішыні.
Бо гэты снежаньскі абшар
Ратуе свет дзіцячых мар!

1.02.2018.