пригорни

Рэйнни
пригорни і знову зігрій своїм ніжним словом та подихом,
відведи у країну мрій, де цікаве все ясним подивом..

приголуб і надай душі сил і щоб в серці була теплота,-
ти найкращий з життєвих див, та відкрита твоя простота..

пригорни і надай далі сил зрозуміти цю правду тиху/німу:
я в тобі, де багато є хвиль, я тобою єдиним живу..

910260..r