Прошу тебе не падай духом

Матрёна Донченко -Дидок
Прошу тебе не падай духом
Щоб не боліло серденько твоє
Прийди додому і води напийся
З криниці, вона сили придає.

Вода святая із криниці
Вона, як мами серце молоде,
Пораду дасть і серце звеселиться
І від біди і горя відведе.

Ти тільки прислухайсь до неї
Вона навчить як жить на світі цім
Як зберегти в душі своїй правдивість
Щоб бути справедливим в нім.