Дай, Боже, терпение

Матрёна Донченко -Дидок
Дай, Боже, терпіння
Дай, Боже, прозріння
Вкажи вірний шлях у житті
Щоб не жити нам в  темноті
Щоб очі прозріли, душа розцвіла
Щоб кожна людина щаслива була
Щоб сонце світило, веселка щоб грала
Щоб кожна людина в душі Бога мала
В душі Бога мала, у своєму серці
Щоб душа світилась, як сонце в веселці.