Любов до життя

Матрёна Донченко -Дидок
Люби життя яке тобі дається
І збережи в душі своїй тепло
Для всіх людей, тоді й тобі вернеться
Все те тепло, яке в тобі було.

Нехай пахучі трави стеляться під ноги
І будуть завжди легкими дороги
Щоб не було в душі твоїй жалю
Ти знай, що я тебе люблю.

Люблю як сонце, як росу ранкову
Як вітерець, що між березами шумить
Як дощик, що робить веселку прозору
Як ту пташину, що в небесах летить.

Що можна побажати тій людині
Яку так любить серденько твоє
В житті ніколи не втрачай надії
Адже воно так швидко промайне.