Гордо

Поэт Закарпатья Василий Галас
Ми учні! – як це гордо!
Ми учні! – як це лунко!
Щодня нас вранці сонце
стрічає поцілунком!..
У вчителів турботі
милуємося згодом.
Допоки ми у школі –
нам золота погода!..

Ми учні! – це корисно.
Ми учні! – це почесно.
Ми правила учнівські
виконуємо чесно.
Та все колись минає –
як було з букварами.
Мине – кінець шкільної
пори не за горами...
А поки - сутнє, вічне,
розумне, рідне, добре!..
Щоб у майбутнім нашім
завжди нам було добре!..

Листопад 2019