Inside the Electric Circus by WASP

Михаил Денисов Вологда
A scream unlock the cage
The roars rock the stage
Hunger of the animals are calling
Thrive upon the rage
Raw prints on the page
The room's going wild, walls are falling
Lights shine illumination bright
Reveal all the madness here tonight

(REFRAIN:)
Welcome, I bid your welcome, to live
Inside the electric circus
Hang on,hang on to your life
The animals are all insane - God help us

Electricity to burn
Amplifiers churn
Three ring madhouse calls the action
It's life upon the road
Insane asylum grows
Night after night, the main attraction
A strange world that you might wanna know
When it comes alive - crank, crank, crank, crank the show

Welcome, I bid your welcome, to live
Inside the electric circus
Hang on,hang on to your life
The animals are all insane - God help us


Упал в песок засов!
Сотряс арену рёв!
Зверьё туда согнал - голод!
Для тигров и для львов
Билет входной готов
А в головы стучит - молот!

Всё яркими огнями как днём освещено
Сходить с ума в дурдоме этом всем разрешено!

Входите! Мы рады встрече!
Добро пожаловать в Электробестиарий!
Садитесь! Держитесь крепче!
И боже вас спаси от этих тварей!

Лампы кожу жгут!
"Усилки" орут!
Вот третий звонок на начало!
Не в почёте тормоз
Здесь безумье - норма
Сорвёт голов сегодня - немало!

Фееричней шоу ты не видывал нигде
И долго шоу будет - Буц! Буц! в твоей балде

Входите! Мы рады встрече!
Добро пожаловать в Электробестиарий!
Садитесь! Держитесь крепче!
И боже вас спаси от этих тварей!