Благими намiрами

Андрей Королёв 7
Ми  були  незавбачливі  завжди,
Хоч  пестили  в  серцях  дитячі  мрії.
І прагнули  свяченої  води,
Хоч  деколи  топили  в  ній  надії.

Рука  життя  виписувала  сон
На  кшталт  жахливих  фільмів  "Голівуду".
Б'є  в  голову  спокусливий  гормон -
Земля  вже  носить  нового  Іуду.

Люд  кається  у  сотні  способів
За  завтрішні  гріхи  обов'язкові.
Спільнота злих ошуканих рабів -
Мирська потіха  у  попівській  змові.

Нестримне  ЗЛО  сьогодні  "на  коні" .
Цькує  лукавий  слуг  своїх  завзято.               
Здається,  світ  злічив  останні  дні,
Пройдисвіти  вінчають  чорне  свято.

А  в  небі - спокій,  цілковитий  лад.
У вічності  спливають  згаслі  зорі...
Покинув я примарний  райський  сад,
Щоб  бути  там,  де вже немає горя.