О Вселенной

Владимир Шубников
Я напишу вам о вселенной,
о жизни, подвиге, цветах,
о новостях порою бренных,
и мыслях странных, что застыли на устах.

I’ll write to you about the universe,
about flowers, a feat, and happy life, 
about many news in time which lost,
about strangest thoughts in people's minds.
24.11.2019

(about life, a feat, and flowers,)