Заметiль...

Светлана Ганоцкая
Чарівно так... Зимової пори,
Сховатись в синій хуртовині...
Стояти під сосною ,
Та в сніговім полоні
Підслухати хурделиці пісні...
В тім білім  мареві,
Поринути в вишневі заметілі.
А ввечері переспівати,
Все що навіяла зимова днина...
Хоч віхола мете крилом,
І сердиться, і б,є у вікна снігом...
Але так тепло в затишку каміну
І мріється про весну й літо...
І хай тепер вдивляється з вікна,
Холодна панна - біла Королівна...
У серці вже прокинулась Весна
І вишня одягає шати білі...