Sekunda

Ян Ждан
Для покаяння,
Секунда потрібна,
Це оправдання,
Не купиш за срібло.

Мить ненадійна,
Це знають і дітки,
Створює мрію:
"Я встигну, це швидко!"

Зникне свідомість,
Не матимеш влади,
Час твій натомість,
Секунду цю вкраде...

© Ян Ждан ; 23.11.2019