Не встигаю

Наталия Ехлакова
Ніде, нічого не встигаю,
багато задумів, проте
то лінь підступная займає,
або ж, щось-десь не так піде.
А день летить,
шумить , цвіркоче,
ніяк мене не піджене,
лиш прохолодний подих ночі,
зі сумом ,підсумок зведе.