Спогади

Наталия Ехлакова
Плаче душа, ридає
час шалено летить,
лиш спогади теплі лишає
мені, назавжди…
Дитинство щасливе
і маму ,
веселу в трудах.
Батька,
що щойно приїхав,
був на жнивах.
Наші великі свята,
нашу щиру рідню.
Все це ніяк не повернеш,
лиш згадки про долю,
свою.