Сонячний снiг

Екатерина Синесгерева
Сонячний сніг пролітає крізь промені,
"Блискавки" падають, падають тихо...
Лапасті сніжинки плескати в долоні,
Можливо, хочуть...так лЕгко цім крихтам.

Та впасти потрібно, хоч як не літати...
Ще радість польота в променях сяє.
Блискучою ковдрою треба вкривати
Землю, щоб гріти. Земля не зважає.

..........
Сонячним снігом було наше кохання...
Блискавки зникли. І хто винен в цьому?
Той сніг пролетів. Зосталось питання -
Від чого пройшов? Від зміни...сезону.