Дощик

Виталий Костылёв
"Небо кондубаситься,
Мабудь буде дощ,
Мамо скубуть курицю,
Мабуть зварять борщ."

Борщик закипає,
До обіду звариться,
З чесноком та перцем,
У обід з"їдається.

Борщику смачненький,
Червоний від томату,
Хлібушек м"якенький,
Їмо забагато.

Ми наїлись борщику,
Матері вклонилися,
З повненьким животиком,
На лаву завалилися.

Полежимо маленько,
Щоб їжа уляглася,
Хмари йдуть низенько,
Дощу дочекалися.

То тепер можливо,
Трохи подрімати,
Іди, іди дощику,
Робота чекатиме.

06.09.2019 року
Запоріжжя