Зе Агулочка

Гасан Раджабов
Агулочка зе иркъ, вуне зус канеф, 
Агулочка масан, вале-иркъв алеф.
-Ве улер, бахтунин хя г1улер,
-Ве чалар иркъвурас зе хярар.

Агулочка зе улерин нуре,
Агулочка зе иркуран гуре.
Вал ирхая гашкуни ирхая,
Вун канеее, зе иркъв ирхая.

Зе агулочка, хяд агулочка, раг агулочка, иркъв агулочка.
Зе агулочка, хяд агулочка, раг агулочка, иркъв агулочка.

Вакаси жафаяр вакас дугаяр,
Вакаси шад ягар вакаси негар.
Вун дуйин девлете, вуне хазина,
Вуне иркуран пай зе, вун агулочка.

Агулочка цантуке гава суван,
Агулочка ухтан хурай аваран.
Ве абур ачух иркъв э зе бахтавар,
Вал рази илгурай, ми жилар завар.

Зе агулочка, хяд агулочка, раг агулочка, иркъв агулочка.
Зе агулочка, хяд агулочка, раг агулочка, иркъв агулочка.

Агулочка зе иркъ, вуне зус канеф,
Агулочка масан, вале-иркъв алеф.
-Ве улер, бахтунин хя г1улер,
-Ве чалар иркъвурас зе хярар.

Зе агулочка, хяд агулочка, раг агулочка, иркъв агулочка.
Зе агулочка, хяд агулочка, раг агулочка, иркъв агулочка.