Величка Николова-Поэтическое вязание-с бг. яз. на

Лариса Потапова
Поетични плетки
(триолет)
Автор - Величка Николова - Литатру1

С обич съм зачената, родена...
С хъс съм се явила на Света.
С честност и любов съм надарена!
С обич съм зачената, родена
и от Бога съм благословена -
плетки поетични да плета!
С обич съм зачената, родена...
С хъс съм се родила на Света.

Литатру1

пе5ревод с болгарского языка на русский Ларисы Потаповой

Поэтическое вязание
   триолет

Я родилась, зачатая с любовью ...
Я с любопытством в мир пришла
С душою честной, полною тепла.
Я родилась, зачатая с любовью...
Бог дал благословенье и любовь.
В строках слова "вязала" для стихов.
Я родилась, зачатая с любовью...
Я с любопытством в мир пришла.