Другов

Ермашов Иоанн Ингваррович
Бачу я: ти в відмінному настрої,
Сонце світить тобі у душі.
Сам Господь через Слово нагадує:
"Всі турботи на Нім поклади."

Тому очі твої щастям світяться,
Бо життя все Христу  ти віддав.
Тож нехай з вуст подякой великою
Ллється Господу Богу хвала!

02.03.2017 р.