Серце, що в дкрива ться

Игорь Степанович Шевчук
      Серце, що відкривається


                Другові Ковалевичу Сергію
                серцем
                з любов’ю присвячується


Хто в Бозі?
Це соловей літом!
З яким привітом —
з таким одвітом:
так серце тьохкає і завмира
як забира
в глибінь Його
зеленокучерна пора
і те ура
й не все ура
а — лиш що забира!


І от серце отверзте!
От день — що був
                на нім ніби — наперсток!
І от літає
між людьми з крильми...
А от і Бог з крильми
       й без слів
       й без слова
любов — безслівна мова


відкриттю чуд —
лиш відкривається
чудове

23.11.2019,
день памяті Голодомору,
запалили свічку у вікні