Тиха робота

Игорь Степанович Шевчук
               Господу Ісусу Христу
               і Матері Божій
                з любов’ю і думами серця
               присвячується


І горизонт задумався про велич
Й тим збувся випарів —
і прояснів. —
І зовсім інше
все
на глибині.
Й любов покличе
і себе клич
Хай Бог в неметушні
а світ у метушні
люби
хоч горизонт задумався про Велич
І хай на брови
налізають горизонти
і Фебу! — золото
і фіолет — до Арізони
ось так
і
рухаєм...

24.11.2019