Дякувати Богу!!!

Грушенька Обыкновенная
Так  що ж це моя голова  "витворяє"
Дивуюсь, як витримав мій організм
Шалено стрибає серденько в грудях мОїх
Та все ж таки Боже - ти встиг допоміг!
Зверталась до Бога, молила, просила
Зніми з мене біль цей, не в силах терпіть
І Бог все ж почув це моє SOSпрохання
І дав мені сили, надію в цю мить!!!