Першi здобутки влади

Олександр Мачула
Солдат ми повернули й кораблі,
захисників углиб вернули й бази
(нічого, що узимку й на ріллі),
кінець вже скоро і самій землі…
Лишилося вернути унітази!

26.11.2009