49. Сонечко весняне

Игорь Иванов 777
***
Сонечко весняне землю обігріло,
І на небі хмари зникли хто-куди,
І назавжди  горе в бездну улетіло,
На душі надію відчуваєм ми.

Мрія в друг з’явилась
Що ми всі богаті,
Що ніхто не грабить,
У свободі ми.

І життя чудове,
І горить багаття,
Біля кожній хати
Дітки чарівні.
                5.03.19