Life is a beautiful dance too

Зоя Сперстад
Life is a beautiful dance ...
It's beautiful, if you want this yourself ...
Either way, someone will understand you ...
Either way, you will meet someone who will support you ...
Whatever you can use your creative abilities ...
Creative ability is the most important force ...
The power grows out of love ...
That love will not fake ...
Love there is work and care ...

Жизнь это красивый танец ...
Это красиво, если ты хочешь этого сам ...
В любом случае, кто-то поймет вас ...
В любом случае, вы встретите кого-то, кто поддержит вас ...
Все, что вы можете использовать свои творческие способности ...
Творческая способность - самая важная сила ...
Сила прорастает из любви ...
Эта любовь не подделка ...
Любовь есть работа и забота ...


Livet er en vakkert dans...
Den er vakkert, hvis du selv vil dette...
Uansett at det vil komme noen som har forstod deg...
Uansett skal du m©Єter noen, som skal st©Єtte deg...
Uansett du kan bruke dine skapende evner...
Skapende evner er det viktigste kraft...
Den kraft vokser opp av kj©Ўrlighet...
Den kj©Ўrlighet vil ikke falskhet...
Kj©Ўrlighet det er arbeid og omsorg...

26.11.2019 Zoja Sperstad