Таiнство народжень i проникнень

Катерина Жебровська
Таїнство народжень і проникнень…
Таїнство взаємоприйняття…
Таїнство духовних звершень-сходжень…
Таїнство об’єднання-злиття…

Прагнення взаєморозуміння…
Прагнення сягнути Джерела…
Прагнення Любові, вічне, сильне…
Прагнення – дорога навмання…

Славлення щомиті, тут і зараз…
Славлення-взаємовідчуття…
Славлення крізь зустрічі й прощання…
Славлення Любов’ю і Життям…

21.11.2019
Л.В. Бетховен Струнний квартет № 1 фа мажор, опус 18
Kyiv Mozart Quartet