Два голоси Двi сутностi Двi ролi

Катерина Жебровська
Два голоси… Дві сутності… Дві ролі…
Проспівані серцями почуття…
Молитви дві крізь прагнення Любові…
Повернення до спільності тепла…

Два свята… Дві рівненькі половинки…
Наближення до Тиші Пізнання…
Земних порогів довгі сірі тіні…
Небесний вир… Безмежна Глибина…

Два видихи… Дві стежки крізь щоденність…
Оголеність чуттєвості долонь…
У кожнім русі, слові, сні – взаємність…
Дві грані… Усвідомлення… Любов…

21.11.2019
В. А. Моцарт Струнний дует №1 соль мажор для скрипки та альта, Kyiv Mozart Quartet, О.Шелешкова (скрипка), А.Макій (альт)