Любовi висхiднi потоки

Катерина Жебровська
Любові висхідні потоки…
Прожиті драми… Забуття…
В сльозах і мріях – темні ночі…
Духмяний запах… Віск… Свіча…

Розкриті і закриті теми…
Гойдання звуків в такт вітрів…
Трагічні і смішні проблеми…
Життєва терпкість відчуттів…

Торкання струн… Миттєвість… Тиша…
Звучання радості й страждань…
Вогняна в темряві доріжка…
У Глибину вітань-прощань…

21.11.2019
І. Брамс Струнний квартет № 1 до мінор, опус 51, Kyiv Mozart Quartet