Гра

Олись Лапковский
Я хочу лунати так,
щоб завмерши, чекали на голос.
Я хочу грати так,
щоб кожен мій рух став рікою,
якою колись пливли ми з тобою,
а зараз
пливи один.
Згинь, пропади на порозі!
Най кров розмиється водою.
Пройшов час двобою.
Не зроню і сльози.

Ой човне, мій човне, до мене вернись.
Чи є хто смілий зо мною зойтись?