Помовчи зi мною

Клавдия Дмитрив
Ти помовчи зі мною ні про що,
А я колись це в пісні заспіваю.
Чому в мовчанку бавишся й за що?
Про це я тільки в долі запитаю.

Ти помовчи зі мною ні про що,
Я спробую мовчання розгадати.
Ти помовчи…мовчи ти поки що,
А я думки попробую вгадати.

Ти помовчи зі мною ні про що,
В твоїм мовчанні є цілюща сила.
Мовчання у думках – не абищо,
В мовчанні ти чарівная і мила.

Ти помовчи зі мною ні про що,
Не намагайся вголос щось казати.
Не відвернусь від тебе ні за що.
Тебе ще більше зміг я покохати.

Ти помовчи зі мною ні про що,
Мовчи, хоч скільки того забажаєш,
А почуттів не вб’є уже ніщо,
Я знаю, що мене давно кохаєш.

Ти помовчи зі мною ні про що,
Лише не грай моїми почуттями,
Та в гніві не кажи мені будь-що,
Бо я тебе кохаю до нестями.

25.11.2019 р.