Сатып алам сине... Сатыласынмы?

Римма -Карамниса Арсланова
Сатып алам сине,
Сатыласынмы?
Уз узенэ бея
Бирчэле!

Намусынны оныт,
Ул сина кирэкми,
Сатлык жаннарнын,
Булмый намусы!

Ни ейтсэмдэ,
Шуны ешлэрсен син,
Буген минем кулда,
Кол булдын!

Хэзер инде
Киртэлэр юк сина,
Ни телэден,
Шуна ирештен!

******************

Тукта, бэндэ!
Син эле кеше бит!!!

Шайтанга бирешмэ,
Сатма намусунны!

Дэрэжэн намуста,
Уз узенне сакла!

Намуслыларнын
Юк бит бэясе!

********************

Иман, иман кирэк,
Намуслы булырга,
Аллах колы булып,
Иректэ яшэргэ!

*Шайтан - Иблис ялчысы.

Рус теленэ тэржимэ:
Хочу купить тебя...Продашься мне?
http://www.stihi.ru/2019/11/27/6109