Спазми

Шишикин Александр
При владі - Лібертаріанці,
Окутав ум їх ліберазм.
Від Євро цінностей оргазм,
Вірьовки хор, веселі танці,
Шизофренія, глузду спазм.

Постигла глави амнезія,
Мозоль на виях від ярма.
Безсильна тут психіатрія,
Народ лиш кабалі радіє,
Солодкий, в ум тече дурман.

Продали все! Земля лишилась.
Полита подвигом дідів.
За кожен клапоть тої бились,
Таке безчестя їм не снилось,
І внук немов контрацептив.

Гей лоббі руле в Ураїні,
На лобі чорний пейс звиса.
Залізли гоям ті на спину,
Із криком: “Слава Україні!"
Волоче той немов рисак.

Кіно смішне народ наш хоче,
Тасує карти кукловод.
У зуби кістку, шоу в очі,
І піпл радісно гигоче,
Аж спазми зводять їхній рот.