ЗИМА

Нина Продан
               
Ось і зима вже на порозі,
За щічки хоче ущипнуть,
Ганяють діти на морозі
І сніг у пригорщі беруть.

І ліплять сніжки, і жбурляють,
І сміх лунає на весь двір,
Шалений галас там зчиняють
Сусідам всім наперекір.

Пора дитинства незабутня…
Чи може щось зрівнятись з ним???
Хоч в кожного своє майбутнє,
Дитинство бачать всі таким:

Веселим, безтурботним, гарним,
Де щастя й радість повсякчас,
Найкращий час, що не був марним
Ще й досі зігріває нас.