Батъар руш

Гасан Раджабов
Е батар руш агулочка,
Зе иркуран пай э вун.
Жан агул руш агулочка,
Зе бахтунин хяд э вун.

Ми суварил ми хюрарил
Ве агубай кюси хаф.
Хияларин фикирарин,
Вун аеси вуне хяф.

Вуне суал вуне жуваб,
Вуне итал вун дарман.
Вуне гунах вуне суваб,
Вун иркура ай иман.

Дуях фана вун багана,
Вуне девлет вуне харж.
Вуне кяргиш вун хазина.
Агулочка батар руш.

Саде саде канеф саде,
Дуйис дуйиъ шучира.
Вуне вуне зе тай вуне,
Минате аке чара.

Е батар руш агулочка,
Зе иркуран пай э вун.
Жан агул руш агулочка,
Зе бахтунин хяд э вун.