Менi наснилося...

Ирина Галавина
А ви наснилися менi
Такi хорошi та веселi,
Неначе в батькiвськiй оселi
Ви всi були в моєму сні.

Бабуня найрiднiша сива
Щось клопотала, як завжди,
Та вешталась туди й сюди.
Матуся молода красива

Так усмiхалась, мов жива.
Татусь здоровий та бадьорий,
Немов автiвку вимивав,
Мене нiяк не помiчав...

Iя прокинулась... ДивА...

Менi так стало сумовито,
Що я пiшла вiд них у снi,
Що не сказав нiхто менi,
Як воно далi менi жити...

Моя рiднесенька родина,
Хай Царство вам на Небi буде.
Я ж вас нiколи не забуду
Аж до останньої хвилини.