Незвiданiсть Нестримнiсть Безпораднiсть

Катерина Жебровська
Незвіданість… Нестримність… Безпорадність…
Чекання на народження Христа…
Молитви… Руки… Мук холодні краплі…
Тунель у інший світ… Шляхи Творця…

Надія… Розпач… Втеча у минуле…
Пронизливі бажання й голоси…
Думки, мов хвойди, липкі, безпритульні…
Миттєвості, прожиті мов віки…

Звертання до Небес, до Світу, мами…
Крізь відстані, святе серцебиття…
Щедротами осипано, Дарами
Життя прийдешнє… Богове Дитя…

28.11.2019
О.Безбородько, Інтермеццо, О.Безбородько (фортепіано)