Дрижання Стукiт серця Крик безоднi

Катерина Жебровська
Дрижання… Стукіт серця… Крик безодні…
Самотня гра у блазня й короля…
Крізь нещодавно, завтра чи сьогодні
Уявою прожита маячня…

Веселощі прикликані до тризни…
У розкошах зітліла Чистота…
Уздовж шляхів – поводирі-харизми…
Розлученням розірвана сльоза…

Гримаси… Регіт… Грані невдоволень…
Дотримання обов’язків і прав…
Бравада… Жарти… Трактування ролей
В одній із низки знакових вистав…

28.11.2019
В. Вишинський Кіч-музика, О.Безбородько (фортепіано)