Гойднулося Небесне сновидiння

Катерина Жебровська
Гойднулося Небесне сновидіння…
Розверзлося Любові Джерело…
Розкішне різнобарвлене проміння
Мереживом простори заплело...

Яскрава хвиля стала виднокраєм…
Сніги у іскрах… Міріади Сонць…
Осяяння казкове досконале…
Життя Земле освячено в Любов…

Загасло… Розійшлося між Світами
Захоплююче видиво вогнів…
Розвіялося білими вітрами…
Подорожує кригою пінгвін…

28.11.2019
З.Алмаші Подорож пінгвіна з поступовою появою на задньому плані полярного сяйва, О.Безбородько (фортепіано)