Нi там Нi тут Нiде Нiзвiдки

Катерина Жебровська
Ні там… Ні тут… Ніде… Нізвідки…
Прощань забута прямота…
Вчорашніх таїнств ритми дивні…
Стежинка, що пітьму знайшла…

Шукань яскраві передзвони…
Надії, сповнені вітань…
Вічнозелені схими-крони…
І з кожним кроком ближче грань…

Крізь долі – невловимі сенси…
Подяк живильне джерело…
Блуканнями прошиті п’єси…
З Любові зіткане єство…

28.11.2019
Ф.Шуберт Фантазія до мажор (Блукач), О.Безбородько (фортепіано)