Любити i любити

Людмила Дзвонок
Любити і любити – Заповіт
Найважливіший із усіх, що бу;ли
(З них деякі вже люди позабули),
Але не цей, що вводить в Божий світ!

Любити всіх: і близьких, і далеких,
А як інакше, коли Бог велить!
Дивлюся в небо – там така блакить…
Як хочеться слів добрих, не різких!

У серці що? Образи? Чому, чому
Коли всі рідні, кожному знайомі,
Всі навчені і думаєм: свідомі,
І Богу молимося тут Одному!

Уперті, гордовиті, не змирились
За стільки років…В чому тоді річ?
О, скільки серед нас ще протиріч…
Від Бога щось в серденьках залишилось?

Склоняюся й молюсь: - Пробач, Святий,
Великий, Всемогутній, Вічний Боже!
Я хочу бути лиш на Тебе схожа,
У ніг, Отець, прошу: всю освяти!

З Тобою все здолаю, все пройду,
Моя Ти поміч на вузькій стежині,
Моє життя в Ісусі, Твоїм Сині…
Від Тебе ні на крок не відійду!

Любити і любити!..
               30.11.2019.

*"Улюблені, любім один одного,
бо від Бога любов, і кожен, хто любить,
родився від Бога та відає Бога!" -
             Біблія,1 Івана 4:7.