В останний день осени

Танюша Мишина
В останній день осені сонце сховалось,
І дощ на подвір'ї полоще траву.
До свят новорічних ще трохи зосталось,
А я так чекаю шалену весну!

Нехай якомога скоріше розтане,
Нехай повертаються швидше шпаки.
Нехай пронесеться зима і настане
Як можна скоріше усе навпаки!