***

Елена Полищук -Зелинская
Розсиплеться по всесвіту кохання
До безліччі замріяних сердець,
У таке болісне і радісне єднання,
Союзом сплетеним із золотих колець.

Впаде шампанське на полу паркета
Й заграє щастя в келисі само.
Єднання двух сердець-немов вендета.
На все життя! Один за всіх- і всі за одного.

Заграє музика у залі тихо.
Вінок- прикраса!Очі -то душа!
Вона йому й для нього! Грає скрипка!
І в серці квіти знову ожива.