Баш белясы

Эльмара Мустафа
(йыр)

Назлым, севгилим
къайдан да кельдинъ?
Сени чичегим
къайдан да бильдим?
Назик юзюнде
тебессюм ойнай.
Эр бир сёзюнде
севдалыкъ къайнай.
Багъышларым санъа
юрегим ярысын.
Ай, инан-инанма
башымнынъ белясы.
Ай, джаным…

Багълама:
Козьлериме бакъ, бакъ
бахт дуярым мен, мен.
Омюримни якъ, якъ
джанлансын деп.
Къозьлериме бакъ, бакъ
гонълюмдесинъ сен, сен.
Умютимни якъ, якъ
яшасын деп.

Къамбыр-фелегим
устюмден куле.
Ашкъым, мелегим
олсан мен иле.
Багъышларым санъа
юрегим ярысын.
Ай, инан-инанма
башымнынъ белясы.

Багълама.

Ноябрь 26, 2019 с.